Tervetuloa Roche Foundation Medicine –sivustolle

Sivuston tarkoituksena ei ole antaa lääketieteellistä neuvontaa. Sivusto on Rochen tuottama ja sen tarkoituksena on jakaa informaatiota Foundation Medicinen palveluista yhteistyössä Rochen kanssa. Valitse vaihtoehto:

Tietoa Rochen ja Foundation Medicinen yhteistyöstä

Roche ja Foundation Medicine tekevät yhteistyötä tuodakseen täsmälääketieteen kaikkien syöpäpotilaiden saataville ympäri maailman

 

Foundation Medicine on pitkään pyrkinyt edistämään yksilöllistä syövänhoitoa tarjoamalla molekyylitason tietoa kasvaimesta. Jotta mahdollisuus kattavaan geeniprofilointiin olisi mahdollisimman monen saatavilla, ovat Roche ja Foundation Medicine yhdistäneet voimansa. Rochen osaaminen syövänhoidossa ja Foundation Medicinen johtava teknologia tekevät tämän mahdolliseksi. Yhdessä Roche ja Foundation Medicine 1:

  • Lisää tietoa syöpäkasvaimista ja tukee uusien lääkkeiden kehittämistä tiedon perusteella
  • Auttaa useampia potilaita saamaan täsmälääkehoidon tai pääsemään kliiniseen lääketutkimukseen
FINLAND_09_roche foundation medicine_01_collaboration_V2PAREMMAT HOITOTULOKSETKliinisten tutkimusten löytäminen potilaille Tietokanta & AnalytiikkarajapintaSyövän molekyylitietämys Hoitotulokset Apua hoitojen valintaan T&K yhteistyöKliininen yhteistyö
References
  1. Roche Media Release, 2018. Available at: https://www.roche.com/media/releases/med-cor-2018-06-19.htm (Accessed March 2019).